2012. november 18., vasárnap

Csapó 2-Esélytelenek nyugalma

Immár negyedik napja van mozdulatlanságra ítélve arcom bal fele. Ezen konstans állapot pedig erőteljes innovációnak örvendő idegbetegséget eredményez életemben! Azaz kurvára nem értem ezt az egészet! Oké, örülök hogy nincs daganat, iszonyat boldoggá tett a sztróke-mentesség is, valószínűleg fülig érő szájjal vigyorognék....ha tudnék vigyorogni. Az összes mozdulatom abból áll, hogy néha manuálisan összecsukom a bal szememet, mert nem kéne még jelenlegi állapotomat egy retinakárosodással is tetézni.
Imádom az olyan rokoni megjegyzéseket, hogy tornáztassam! Aha!!! Esetleg elmondanám még egyszer számukra, hogy a mozgató ideg beadta az unalmast, így orcám flexibilitása kimerül abban, ha odakapok kézzel, és kicsit megdörgölöm.Tudom, féltenek. Mindent megértek. Ők meg higgyék el cserébe, hogyha még egyszer valaki felvet valami irreális lehetőséget, azt hátba vágom egy péklapáttal.
Napon ama tudattal indult, hogy szépszülém hamarosan érkezik.Kedves ezt kettő szóval aposztrofálta: "Katasztrófa turizmus!". Éljen!!! Azért viszonylag olcsón megúsztuk, és azt is megtudtam, hogy szerinte sokkal jobban nézek ki mint tegnap....a mama valószínűleg távlátó, mert kb egy hete nem találkoztunk.
A mai csúcspont azonban mégis a gyógyszertári 60-as, műszőke, agyát a fogsor mellett pohárban tartó patikus néni volt, akihez diszkréten odakullogva, számat a P és F betűknél nyálfröcsögést kikerülendően illedelmesen eltakarva , segítségét kértem bizonyos gyógynövények és fülgyertya beszerzésében. A Méregkeverő azonban összekutyulta az inkontinenciát az indiszkrécióval, hangosan szörnyülködve feltette azt a kérdést, amire természetesen minden ép hallású, 50 méteren belül tartózkodó ember odakapta pillantását, de még a négylábúak is jajongó vonyításba kezdtek:
- JESSZUSOM!!!!! HÁT MAGÁVAL MI TÖRTÉNT????
- Hát....ööö....úgy néz ki, hogy nem igazán működik az arcidegem...-mindezt suttogva, hogy a fülelők gebedjenek csak meg az információéhségükben.
Újabb visítás:
-ÉDES JÓ ISTENEM!!!!!!DE HÁT MIÉRT???????????
-ööö....talán a huzat  miatt...-még mindig csendesen
-SZENT MÁRIÁM!!!!HÁT KÉPZELJE EL, HOGY ÉN IS VALAMI ILYESMIN MEGYEK KERESZTÜL, MERT NEKEM NÉHA OLYAN ÉRZÉSEM VAN, MINTHA AZ ÁRAM ÁTFUTNA RAJTAM!!!
Hát ha lett volna nálam egy macséta, az is átfutott volna rajta. Valamiért azt érzem, hogy gyógyulásom ideje alatt belefutok még pár ilyen UFO-ba!
Kedves föltette a konstatáló kérdését: "mi lett volna, ha szexuális segédeszközt akarunk venni???"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése